CEMEH15 мій нікнейм! і мене забанили на завжди! написали що фрі він! Як це так??? Я щось нерозумію я грав на сервері проти 30-40 лвл, і легенько в них вигравав. Це тепер як фрівін рахується???? Адміністрація прошу вас перевіряти подбні випадки детальніше а не банити всіх підряд! Ніяких тест ігрор зі мною не проводились, я ніколи нікого не допав, якщо потрібно я можу зіграти тестову гру і доказати що я чесно заробив собі статистику. Я не винен що на сервері всі такі слабкі, і немає жодного серьозного суперника.
Прошу розбанити негайно акаунт, 194847700 - мій айсікю номер, прошу когось з адмінів мені написати!!!
Хочу пожалітись окремо на модератора Shurik-Gz- який забанив мене як фрі вінера і написав що назавжди. Я впевнений що ніяких доказів про те що я фрівінер не існує, і багато хто може це довести, наприклад клан ТК який брав мене до себе, але відмовився, так як виграв майже у всіх його учасників, крім лузера з яким також домовився зіграти.
І прошу якось наказати цього модератора який просто так собі банить людей. І прошу всіх модераторів уважніше відноситись до сервера, а то зараз на ньому дуже багато початківців які погано грають зато кричать направо і на ліво що проти них грали з мапхаком, відписують на форумі і таке інше. Просто вони не чули про розвідку, про шейдів, про варди. Тому бутьте уважніші коли вам жаліється наприклад на мапхак гравець зі статом 40-80.
Дякую.