Архив: Жалобная книга

Наказания, жалобы на нарушителей общепринятых правил поведения на сервере.

Сообщение CeMeH » 08 июл 2009, 19:46

CEMEH15 мій нікнейм! і мене забанили на завжди! написали що фрі він! Як це так??? Я щось нерозумію я грав на сервері проти 30-40 лвл, і легенько в них вигравав. Це тепер як фрівін рахується???? Адміністрація прошу вас перевіряти подбні випадки детальніше а не банити всіх підряд! Ніяких тест ігрор зі мною не проводились, я ніколи нікого не допав, якщо потрібно я можу зіграти тестову гру і доказати що я чесно заробив собі статистику. Я не винен що на сервері всі такі слабкі, і немає жодного серьозного суперника.
Прошу розбанити негайно акаунт, 194847700 - мій айсікю номер, прошу когось з адмінів мені написати!!!

Хочу пожалітись окремо на модератора Shurik-Gz- який забанив мене як фрі вінера і написав що назавжди. Я впевнений що ніяких доказів про те що я фрівінер не існує, і багато хто може це довести, наприклад клан ТК який брав мене до себе, але відмовився, так як виграв майже у всіх його учасників, крім лузера з яким також домовився зіграти.
І прошу якось наказати цього модератора який просто так собі банить людей. І прошу всіх модераторів уважніше відноситись до сервера, а то зараз на ньому дуже багато початківців які погано грають зато кричать направо і на ліво що проти них грали з мапхаком, відписують на форумі і таке інше. Просто вони не чули про розвідку, про шейдів, про варди. Тому бутьте уважніші коли вам жаліється наприклад на мапхак гравець зі статом 40-80.
Дякую.
CeMeH
Школота
Школота

Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Сообщение Amir » 08 июл 2009, 20:23

CeMeH писал(а):CEMEH15 мій нікнейм! і мене забанили на завжди! написали що фрі він! Як це так??? Я щось нерозумію я грав на сервері проти 30-40 лвл, і легенько в них вигравав. Це тепер як фрівін рахується???? Адміністрація прошу вас перевіряти подбні випадки детальніше а не банити всіх підряд! Ніяких тест ігрор зі мною не проводились, я ніколи нікого не допав, якщо потрібно я можу зіграти тестову гру і доказати що я чесно заробив собі статистику. Я не винен що на сервері всі такі слабкі, і немає жодного серьозного суперника.
Прошу розбанити негайно акаунт, 194847700 - мій айсікю номер, прошу когось з адмінів мені написати!!!

Хочу пожалітись окремо на модератора Shurik-Gz- який забанив мене як фрі вінера і написав що назавжди. Я впевнений що ніяких доказів про те що я фрівінер не існує, і багато хто може це довести, наприклад клан ТК який брав мене до себе, але відмовився, так як виграв майже у всіх його учасників, крім лузера з яким також домовився зіграти.
І прошу якось наказати цього модератора який просто так собі банить людей. І прошу всіх модераторів уважніше відноситись до сервера, а то зараз на ньому дуже багато початківців які погано грають зато кричать направо і на ліво що проти них грали з мапхаком, відписують на форумі і таке інше. Просто вони не чули про розвідку, про шейдів, про варди. Тому бутьте уважніші коли вам жаліється наприклад на мапхак гравець зі статом 40-80.
Дякую.

Заявка на бан шла от меня. Тебе написали по поводу тест игры, ты нечего не ответил.
Amir
Старожил
Старожил

Has thanked: 50 times
Have thanks: 119 times
Играю в: Прятки

Сообщение CeMeH » 08 июл 2009, 20:27

Бо може я був відсутній на чаті (афк - чи як там ви це нахиваєте)??? чи як!!! І там в статі була гра ффа яку я також виграв, як думаєш якщо я дропнув 3 чоловік ніхтоб не пожалівся!!! На тестову гру згодень хоть зараз! Кажи нік свій на сервері!!! І хто ти такий цікаво, в тебе навіть ладеру немає на ніку амір, а до обнулення був стат 150-50. Я б на твоєму місці навіть не обзивався.
CeMeH
Школота
Школота

Сообщение Dark_King » 08 июл 2009, 21:08

CeMeH писал(а):Бо може я був відсутній на чаті (афк - чи як там ви це нахиваєте)??? чи як!!! І там в статі була гра ффа яку я також виграв, як думаєш якщо я дропнув 3 чоловік ніхтоб не пожалівся!!! На тестову гру згодень хоть зараз! Кажи нік свій на сервері!!! І хто ти такий цікаво, в тебе навіть ладеру немає на ніку амір, а до обнулення був стат 150-50. Я б на твоєму місці навіть не обзивався.
Может уже харе скулить?Есле ты не фривинер ник CEMEH15 будет розбанен,но будет проведен тест гейм...и есле ты тянеш на 22 то можеш играть дальше...Все могут ошибаться,и даже модераторы!
aka: DarkKing! >_<
Dark_King
Школота
Школота

Сообщение CTterorist » 08 июл 2009, 21:54

ПИШУ ОПЯТь СОРИ но вижу ннекто не реагирует

Люди мой ник CTterorist за 1 злого чела по имени demon-men а тер я обясню толк и прошу про розбан

короч демон-мен говорит миледи: го ввы с FO против нас, ну она согласилась и создала(дота)
ну мы зашли. в FO был богданчик миледи и ишо ктто а у нас ну наш клан ну вот демон-мен начал материтса, и гнать на мну ну люди после такого я нездержалса и ответил ему, ну вот потом мну забанили СTterorist навсегда и демон-мена ну его забанили, за то что он на мну материлса, но я токо ответил, моно считать что мну почти просто так забанилияя. Оч ваш прошу розбаньте т.к я нечайно написал мат.....и + я токо ответил, я немогу нечо неговорить если на мну ктото материтса.Прошу вас розбаньте СTterorist.

С ув.СTterorist
CTterorist
Школота
Школота

Сообщение Shurik-Gz- » 08 июл 2009, 23:16

Не важно с каким ты кланом играл.
Ругатся нельзя.
Изображение
Изображение
Изображение
Shurik-Gz-
Эльф 80-го уровня
Эльф 80-го уровня

Has thanked: 78 times
Have thanks: 142 times

Сообщение Shurik-Gz- » 08 июл 2009, 23:16

CeMeH писал(а):CEMEH15 мій нікнейм! і мене забанили на завжди! написали що фрі він! Як це так??? Я щось нерозумію я грав на сервері проти 30-40 лвл, і легенько в них вигравав. Це тепер як фрівін рахується???? Адміністрація прошу вас перевіряти подбні випадки детальніше а не банити всіх підряд! Ніяких тест ігрор зі мною не проводились, я ніколи нікого не допав, якщо потрібно я можу зіграти тестову гру і доказати що я чесно заробив собі статистику. Я не винен що на сервері всі такі слабкі, і немає жодного серьозного суперника.

Дякую.

Тест игра будет. Пока акк в бане.
Изображение
Изображение
Изображение
Shurik-Gz-
Эльф 80-го уровня
Эльф 80-го уровня

Сообщение CeMeH » 08 июл 2009, 23:18

Не зрозумів, я ж не матюкався, ти написав що мене за фрівінерство! Я вже зіграв 3 тестові гри на алкарі сьогодні і всі виграв! Авторизуй мене в асці. Я тобі нормально поясню, навіщо тут флудити.
CeMeH
Школота
Школота

Сообщение Shurik-Gz- » 08 июл 2009, 23:23

CeMeH писал(а):Не зрозумів, я ж не матюкався, ти написав що мене за фрівінерство! Я вже зіграв 3 тестові гри на алкарі сьогодні і всі виграв! Авторизуй мене в асці. Я тобі нормально поясню, навіщо тут флудити.

Подробнее тут опиши, с кем играл и пусть тот человек мне подтвердит.
Изображение
Изображение
Изображение
Shurik-Gz-
Эльф 80-го уровня
Эльф 80-го уровня

Сообщение CTterorist » 08 июл 2009, 23:36

яж говорюююю я случайно заметилса ну вы подумайте на вас гналиб что выб делали?паж розбанте CTterorist БОльше такого некогда неповторитса Я БУДУ здержывать себя даже если буду на мну материтса...
CTterorist
Школота
Школота

Сообщение CeMeH » 08 июл 2009, 23:37

Я грав зі всіма хто просився, Dark_King бачив всі ігри, грав з джері 2 гри там по 5 хв, грав з ще там з чуть сильнішим хуманом, но також щось до 15 хв. Обсів було багато так що на сервері ніхто вже не думає що я фрівінер.
CeMeH
Школота
Школота

Сообщение Shurik-Gz- » 08 июл 2009, 23:40

CeMeH писал(а):Я грав зі всіма хто просився, Dark_King бачив всі ігри, грав з джері 2 гри там по 5 хв, грав з ще там з чуть сильнішим хуманом, но також щось до 15 хв. Обсів було багато так що на сервері ніхто вже не думає що я фрівінер.

Жди пока я всё узнаю.
Изображение
Изображение
Изображение
Shurik-Gz-
Эльф 80-го уровня
Эльф 80-го уровня

Сообщение bohdan4ik » 08 июл 2009, 23:43

CTterorist писал(а):яж говорюююю я случайно заметилса ну вы подумайте на вас гналиб что выб делали?

Хмм... Проигнорировать - не?..
bohdan4ik
Путешественник
Путешественник

Have thanks: 1 time
Играю в: Javascript, Go Lang

Сообщение CTterorist » 09 июл 2009, 01:09

НЕ реал люди ето ппц вы сами подумайте вас так доведут чтоб вы сказали а?ех,было лутше неити в ету игру с ФО =( блин реал если вы норм челы вы поймете меня=(и оч вас прошу разбаньте CTterorist!
CTterorist
Школота
Школота

Сообщение Shurik-Gz- » 09 июл 2009, 10:10

CTterorist писал(а):НЕ реал люди ето ппц вы сами подумайте вас так доведут чтоб вы сказали а?ех,было лутше неити в ету игру с ФО =( блин реал если вы норм челы вы поймете меня=(и оч вас прошу разбаньте CTterorist!

Выложи код шифра, которым пишиш.
Изображение
Изображение
Изображение
Shurik-Gz-
Эльф 80-го уровня
Эльф 80-го уровня

Пред.След.

Вернуться в WC3: Наказания, жалобная книга