Жалобы на Администраторов и Модераторов сервера.

Наказания, жалобы на нарушителей общепринятых правил поведения на сервере.

Сообщение Bunneh » 30 янв 2012, 01:43

Пояснюю. Коли у ВоВ мені пише ГМ - біля його ніку світиться напис Blizz і розмова з ним ведеться не у звичайному чатовому вікні, а в ГМському. Це гарантує мені, що я спілкуюся з уповноваженою особою, яка мені ніколи не нахамить і буде говорити по справі. Ви ж просто назвались адмінами - і все, повірте нам на слово. Навіть, якщо твій нік є у списку "модерастів" на форумі - що гарантує, що у гру не зайде Вася Пупкін під спуфером з твоїм ніком і не почне вимагати грошей?

Пункт 9 не надає тобі право вимагати будь-що у будь-кого тільки тому, що в тебе сьогодні ПМС. До речі, глянув ріплей і культуру спілкування тебе і Аміра - сподіваюсь у групу модераторів Алкара набирали людей не за принципом "чим більше ти безкультурне бидло - тим більше тим нам підходиш"?

До речі, якщо тебе хоч трохи цікавить правда (те, чим ти зобов'язаний займатись, а не те, чим ти займаєшся). В мене стоять CameraHack (відтягнута на рендж 3000) і ManaBarHack (синя смужка індикатор мани), а NameSpoofer чи MapHack у мене взагалі на ПК нема і я його не шукав.

P.S. Він не мій друг.
Bunneh
Школота
Школота

Has thanked: 0 time
Have thanks: 2 times

Сообщение ____ROB____ » 30 янв 2012, 02:02

Bunneh писал(а):Вася Пупкін під спуфером з твоїм ніком і не почне вимагати грошей?

Код: Выделить всё
/where amir

Код: Выделить всё
/where paintkiller
www.xephu.net
____ROB____
Местный
Местный

Has thanked: 95 times
Have thanks: 37 times

Сообщение Bunneh » 30 янв 2012, 02:10

І це все, на що я отримав відповідь?
Bunneh
Школота
Школота

Сообщение PaintKiller » 30 янв 2012, 02:16

тебе бан за все то что перечислил по всей строгости)) чуть позже получишь) доки - твой скрин
я не играю в Доту от АйсФрога!!! специально для туголобов
CoRRa писал(а):я козой играл.... какая стрела в рошана?
PaintKiller
Обыватель
Обыватель

Has thanked: 29 times
Have thanks: 35 times

Сообщение Bunneh » 30 янв 2012, 02:24

PaintKiller писал(а):тебе бан за все то что перечислил по всей строгости)) чуть позже получишь) доки - твой скрин

Запрещается использование различных хакерских программ (мапхак, дропхак и других) в ладдерных и пользовательских играх, также злоумышленные дисконнекты в ладдерных играх, с целью не получить поражение.

І що з того, що я перерахував являється "хакерською програмою, яка використовується з метою не отримати поразку"? КамераХак - я розумію, що б в тебе 15-тидюймовий монітор і воно тобі ні до чого. Але, якщо я буду на 27-мидюймовому грати зі стандартною камерою, то Тіні на 16 рівні буде більшим за твій мозок - а так грати просто дуже незручно. МанаБарХак - він просто показує кількість мани так само, як і ХелсБари. Обидві ці програми не надають мені жодної інформації, яку я б не мав бачити. Ghost One / Ghost++ - це теж хакерська програма? Вона ж надає можливість хосту кікати з гри занадто сильного суперника та переглядати їхні повідомлення, а отже може використовуватись з метою отримання перемоги. Ви з Аміром тоді хостили на власному боті? Вас треба банити?
Bunneh
Школота
Школота

Сообщение PaintKiller » 30 янв 2012, 02:30

окей окей) ток всеравно бан же)
PaintKiller
Обыватель
Обыватель

Сообщение HardKoRe » 30 янв 2012, 02:33

PaintKiller писал(а):окей окей) ток всеравно бан же)

Я в эти дела нос не сую, но тебя просто заоунили)
Изображение
Изображение
Изображение

For this post the author HardKoRe thanked:
____ROB____ (30 янв 2012, 03:08)
HardKoRe
Местный
Местный

Has thanked: 52 times
Have thanks: 185 times
Играю в: любовные игры

Сообщение PaintKiller » 30 янв 2012, 02:42

HardKoRe писал(а):Я в эти дела нос не сую, но тебя просто заоунили)

да я играю и читаю половину каждого этого сообщения) амир сказал что камерахак банится как мх) все что требовалось знать)
PaintKiller
Обыватель
Обыватель

Сообщение Bunneh » 30 янв 2012, 03:04

PaintKiller писал(а):
HardKoRe писал(а):Я в эти дела нос не сую, но тебя просто заоунили)

да я играю и читаю половину каждого этого сообщения) амир сказал что камерахак банится как мх) все что требовалось знать)

Про манабар хак не забудь!

P.S. Насолоджуйся!
Изображение
Изображение
Bunneh
Школота
Школота

Сообщение PaintKiller » 30 янв 2012, 03:14

Bunneh писал(а):Насолоджуйся!

обращайся)
PaintKiller
Обыватель
Обыватель

Сообщение Red_Demon » 30 янв 2012, 08:45

камерахак, манабар - это все хаки, которые запрещены. На всех нормальных платформах за них банят надолго. Удачи.
crownY- писал(а):Я РАЧЬЁ!
Red_Demon
Новичок
Новичок

Has thanked: 3 times

Сообщение kiko.-_- » 30 янв 2012, 10:22

Bunneh писал(а):По-перше, є заявлений на форумі метод - дивишся ріплей і перевіряєш. По-друге, звідки мені знати, що це модератори і вони насправді мають право просити в мене скріншот. Я теж у разі виникнення в мене подібного бажання можу скачати і зайти під спуфером з ніком Amir

сейчас все играют на ладерном боте... пишеш: /p -> enter... и в пинге тебе высвечует ники акков, на которых зашли игроки, а не спуферы.

Bunneh писал(а):Обидві ці програми не надають мені жодної інформації, яку я б не мав бачити

А то что камерахак увеличивает обзор карты - это для тебя ничего?
kiko.-_-
Обыватель
Обыватель

Has thanked: 1 time
Have thanks: 43 times

Сообщение Bunneh » 30 янв 2012, 13:52

kiko.-_- писал(а):А то что камерахак увеличивает обзор карты - это для тебя ничего?

Взагалі-то інші теж можуть бачити все це на мінімапі збоку. Масштаб юнітів на ренджі 1750 (чи який там стандартний) при грі на 17тидюймовому моніторі приблизно такий самий, як на ренджі 3000 при грі на 27мидюймовому. На ренджі 1750 на 27мидюймовому моніторі грати просто неможливо. Я собі не перевагу надаю цим, а прибираю недоліки. А те, що в мене більша територія захоплена нівелюється відсутністю МХ - все одно більшість покрита туманом, а решту, ще раз повторюсь, видно і на мінімапі.

P.S. І взагалі, ви не знаєте, що таке "хакерські" програми. Хакерські програми спрямовані на несанкціоноване отримання чи модифікацію інформації. Мої лише модифікують мій інтерфейс. Це моя особиста справа, як виглядає мій інтерфейс. Ці "хаки", які я використовую, не є програмами, а лише конф файлами/скриптами, які TFT автоматично підхоплює з кореневої директорії і виконує в своє середовищі, а не середовищі ОС (на відміну від Ghost'ів, за використання яких і мали б давати бани). Наприклад, у вов мій інтерфейс виглядає так, мене за це Бліззи мають забанити?

Изображение
Bunneh
Школота
Школота

Сообщение kiko.-_- » 30 янв 2012, 14:18

Bunneh,
сложно обьяснить что-либо человеку который непонимает что благодаря камерахаку он видит противника раньше и может атаковать его раньше (дать каст и т.д... ты же кастуеш не по миникарте? и наводишся мишкой на героя не на ней? что легче и быстрее: просто передвинуть курсор мышки или сначало экран наверсти в нужное место, а потом уже воевать? А если тебя атакуют с разных сторон и ты только благодаря камерахаку видиш всех противников одновременно в рамках одного экрана?)

Я не говорю что показывание манны над героем - это чит... не вижу разницы показывается количество манны над героем или чуть ниже под "портретом".
Но камерахак - это читерская программа.
kiko.-_-
Обыватель
Обыватель

Has thanked: 1 time
Have thanks: 43 times

Сообщение Bunneh » 30 янв 2012, 14:32

Це називається не "чіт", а модифікація інтерфейсу. А ні камерахак, а ні манабари не надають мені інформації, яку я не маю права знати. Є якась програма, яка дозволяє змінювати keybind'и - це теж у вас вважається чітом? Це у ВоВ називається аддонами, які спрямовані на те, щоб відповідати індивідуальним потребам гравців. І я тобі ще раз повторю - на великому екрані просто неможливо грати інакше.

Несправедливість завжди була - у гравців з поганим з'єднанням більша затримка, що дуже заважає вчасно реагувати на зміни ситуації; у гравців зі слабким ПК починаються локальні лаги через насичену кількість візуальних ефектів, яку процесор/процесор відеокарти не встигають вчасно розрахувати; чому ж тоді гравці, які навпаки витратили більше коштів на якіснішу апаратуру мають опинятись в гірших умовах?

Я не говорю что показывание манны над героем - это чит... не вижу разницы показывается количество манны над героем или чуть ниже под "портретом".

Ну, різниця є - клікати по всіх ворогах у замісі чи бачити ману кожного, не втрачаючи контроль над власним персонажем.
Bunneh
Школота
Школота

Пред.След.

Вернуться в WC3: Наказания, жалобная книга