Пояснюю. Коли у ВоВ мені пише ГМ - біля його ніку світиться напис Blizz і розмова з ним ведеться не у звичайному чатовому вікні, а в ГМському. Це гарантує мені, що я спілкуюся з уповноваженою особою, яка мені ніколи не нахамить і буде говорити по справі. Ви ж просто назвались адмінами - і все, повірте нам на слово. Навіть, якщо твій нік є у списку "модерастів" на форумі - що гарантує, що у гру не зайде Вася Пупкін під спуфером з твоїм ніком і не почне вимагати грошей?
Пункт 9 не надає тобі право вимагати будь-що у будь-кого тільки тому, що в тебе сьогодні ПМС. До речі, глянув ріплей і культуру спілкування тебе і Аміра - сподіваюсь у групу модераторів Алкара набирали людей не за принципом "чим більше ти безкультурне бидло - тим більше тим нам підходиш"?
До речі, якщо тебе хоч трохи цікавить правда (те, чим ти зобов'язаний займатись, а не те, чим ти займаєшся). В мене стоять CameraHack (відтягнута на рендж 3000) і ManaBarHack (синя смужка індикатор мани), а NameSpoofer чи MapHack у мене взагалі на ПК нема і я його не шукав.
P.S. Він не мій друг.