по перше я не фрозенскил а фрозенскал ... і до тогож я не виноватий якого *** модерів так мало і взагалі таких ******* як той ***** з прінтскріна розвелося і взагаліб комусь так відповіли на "хай" не думаю що це комусь би сподобалося ...БаТоН писал(а):cl0ckdork)
Учи английский
По теме: фрозенскил за*№%л тут сопли пускать
потому что не "he r tha ..." а "he is a ..."cl0ckdork) писал(а):и чо тут было непрально по английски, тов ботан
fRoZenSKuLL писал(а):по перше я не фрозенскил а фрозенскал ... і до тогож я не виноватий якого *** модерів так мало і взагалі таких ******* як той ***** з прінтскріна розвелося і взагаліб комусь так відповіли на "хай" не думаю що це комусь би сподобалося ...БаТоН писал(а):cl0ckdork)
Учи английский
По теме: фрозенскил за*№%л тут сопли пускатьтим більше якщо вперше його бачиш ...
ти дивився прінтскрін ? ти бачив що мені сказав коли я сказав "хай ол" ? треба якось з тебе якось прикольнутись ...Mechanical_Кошка писал(а):fRoZenSKuLL писал(а):по перше я не фрозенскил а фрозенскал ... і до тогож я не виноватий якого *** модерів так мало і взагалі таких ******* як той ***** з прінтскріна розвелося і взагаліб комусь так відповіли на "хай" не думаю що це комусь би сподобалося ...БаТоН писал(а):cl0ckdork)
Учи английский
По теме: фрозенскил за*№%л тут сопли пускатьтим більше якщо вперше його бачиш ...
а ты на любой анманнер и флуд я смотрю внимание обращаешь
такой правильный,что аж тошно
ты на серве висишь зачем? чтобы играть и получать удовольствие,этим и займись!
Hacon писал(а):Да таких сотни на серве, удивил називаетссо. Стукнул бы в приват модеру, смешной, на форум жаловатся побег.
Hacon писал(а):Не припомню чтобы кто-то просил скринить и вылаживать тут нарушения в чате.
fRoZenSKuLL писал(а):ти дивився прінтскрін ? ти бачив що мені сказав коли я сказав "хай ол" ? треба якось з тебе якось прикольнутись ...Mechanical_Кошка писал(а):fRoZenSKuLL писал(а):по перше я не фрозенскил а фрозенскал ... і до тогож я не виноватий якого *** модерів так мало і взагалі таких ******* як той ***** з прінтскріна розвелося і взагаліб комусь так відповіли на "хай" не думаю що це комусь би сподобалося ...БаТоН писал(а):cl0ckdork)
Учи английский
а ты на любой анманнер и флуд я смотрю внимание обращаешь
такой правильный,что аж тошно
ты на серве висишь зачем? чтобы играть и получать удовольствие,этим и займись!
БаТоН писал(а):cl0ckdork)
По теме: фрозенскил за*№%л тут сопли пускать
Вернуться в WC3: Наказания, жалобная книга
Посетителей: 4, из них зарегистрированных: 1, скрытых: 0 и гостей: 3 (находятся на конференции)
Этот раздел просматривают: Bing [Bot] и гости: 3