heyReddy писал(а):Узнай что такой автобиография, прежде чем так селфовниться
не, ну если тебе по приколу сидеть и позориться, то вперед весели людей дальше
heyReddy писал(а):Узнай что такой автобиография, прежде чем так селфовниться
frostbite писал(а):не, ну если тебе по приколу сидеть и позориться, то вперед весели людей дальше
heyReddy писал(а):frostbite писал(а):не, ну если тебе по приколу сидеть и позориться, то вперед весели людей дальше
вроде вы втроем веселите всех, фейлясь об говно)
Скрудж Макдак писал(а):heyReddy писал(а):frostbite писал(а):не, ну если тебе по приколу сидеть и позориться, то вперед весели людей дальше
вроде вы втроем веселите всех, фейлясь об говно)
heyReddy писал(а):/qazwsx/ писал(а):Не знайшов того повідомлення де ти це робиш, але знайшов де ти сам робиш щиросердне зізнання в цьому.
Ти ганьбиш свою націю своєю поведінкою в цій темі (А можливо і підтверджуєш її реноме), бо не знаєш іноземної мови, занадто хизуєшся своїми сумнівними здобутками, безпідставно відносиш скромних людей (АМІгоЗло) до школоти, і ось вже почав застосовувати нецензурну лексику. Підсумовуючи усе це. Ти ведеш себе як неадекватна особа.
пс. Гуцули не нація.
читай внимательнее, на какую именно фразу я просил предоставить пруф....
твой хохловысер в стадии перевода, апдейт будет позже
Скрудж Макдак писал(а):Не унывай тебя же ждет двушка в центре![]()
/qazwsx/ писал(а):По-перше де я написав, що ти казав такі поганы слова?
По-друге. Чому для тебе, українська мова це одразу "хохловысер"? Ти знову ображаеш українців.
Тебе затролили, ці хороші хлопці, в той момент коли ти вжив нецензурні слова.
/qazwsx/ писал(а):Ти настільки не розумний, що не можеш зрозуміти про що я? Важливо те, що ти розізлився...
І взагалі, дай відповіді на мої зауваження до тебе.
Скрудж Макдак писал(а):/qazwsx/ писал(а):Ти настільки не розумний, що не можеш зрозуміти про що я? Важливо те, що ти розізлився...
Він не розізлився, а про100 фапає на свою прищаву аватару![]()
![]()
/qazwsx/ писал(а):Ти настільки не розумний, що не можеш зрозуміти про що я? Важливо те, що ти розізлився...
heyReddy писал(а):/qazwsx/ писал(а):Ти настільки не розумний, що не можеш зрозуміти про що я? Важливо те, що ти розізлився...
сижу ловлю лулзы с ваших высеров)
heyReddy писал(а):Скрудж Макдак писал(а):И как оно вкусно?
блеять... такой даун ты. рак все развивается.
Щас будет очередной унылый фикс
heyReddy писал(а):Скрудж Макдак писал(а):Йомаооо какой фикс![]()
![]()
![]()
Как ты еще жив то с полным ртом высеров то![]()
![]()
Уебите этого внука Дубовицкой, он уныл(
Скрудж Макдак писал(а):Не унывай съешь луче высер:lol:
Посетителей: 1, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 1 (находятся на конференции)
Этот раздел просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1