heyReddy писал(а):Скрудж Макдак писал(а):Не унывай съешь луче высер:lol:
Че за куйня непонятная, жри высеры луче пока руки ровными не станут

heyReddy писал(а):Скрудж Макдак писал(а):Не унывай съешь луче высер:lol:
Скрудж Макдак писал(а):Че за куйня непонятная, жри высеры луче пока руки ровными не станут![]()
![]()
heyReddy писал(а):Скрудж Макдак писал(а):Че за куйня непонятная, жри высеры луче пока руки ровными не станут![]()
![]()
глотай дальше
Скрудж Макдак писал(а):не забывай про слово фейл в конце, обязательно после запятой![]()
![]()
heyReddy писал(а):Скрудж Макдак писал(а):не забывай про слово фейл в конце, обязательно после запятой![]()
![]()
ты эволюционируешь, не написал даже съешь высер
Скрудж Макдак писал(а):/summon heyReddy
Where are you moron? Высеры стынут!!!![]()
![]()
![]()
Я и для всей твоей пати приготовил, они ж тоже едят, или ты один уникал?
heyReddy писал(а):Твоя попаболь зашкаливает прям(
Как я и говорил - нелечимый рак, неоперируемая опухоль мозга
heyReddy писал(а):/qazwsx/ писал(а):Ти настільки не розумний, що не можеш зрозуміти про що я? Важливо те, що ти розізлився...
І взагалі, дай відповіді на мої зауваження до тебе.
Я сейчас сижу абсолютно спокоен, сижу ловлю лулзы с ваших высеров)
Тебе вроде все расписал, где и как ты не прав, так что будь добр - păsărică
/qazwsx/ писал(а):Не знайшов того повідомлення де ти це робиш, але знайшов де ти сам робиш щиросердне зізнання в цьому.
Ти ганьбиш свою націю своєю поведінкою в цій темі (А можливо і підтверджуєш її реноме), бо не знаєш іноземної мови, занадто хизуєшся своїми сумнівними здобутками, безпідставно відносиш скромних людей (АМІгоЗло) до школоти, і ось вже почав застосовувати нецензурну лексику. Підсумовуючи усе це. Ти ведеш себе як неадекватна особа.
пс. Гуцули не нація.
SP0RTIUS писал(а):
есть предположения ,кто оторвал телефончик ?
/qazwsx/ писал(а):Ти відповів, я тебе не це запитувався.
На це я відповів, що тебе не звинувачували в тому, що ти казав "гуцули - гімно"
Після чого ти зрозумів свою обділеність( чи не зміг прочитати мову від якої твоя рідна походить). І сказав, що я тобі вже усе відповів. Висновок: ти позор нації і повний лузер. До тебе адекватні люди в консту не підуть.
heyReddy писал(а):/qazwsx/ писал(а):Ти відповів, я тебе не це запитувався.
На це я відповів, що тебе не звинувачували в тому, що ти казав "гуцули - гімно"
Після чого ти зрозумів свою обділеність( чи не зміг прочитати мову від якої твоя рідна походить). І сказав, що я тобі вже усе відповів. Висновок: ти позор нації і повний лузер. До тебе адекватні люди в консту не підуть.
Вот оно что, оказывается родина русских - карпаты
Оказывается, если человек насмехается над гуцулами, то он полный лузер и позор нации. Если бы я жил в Закарпатье, то да. В России все иначе, друг мой)
Ти ганьбиш свою націю своєю поведінкою в цій темі (А можливо і підтверджуєш її реноме), бо не знаєш іноземної мови, занадто хизуєшся своїми сумнівними здобутками, безпідставно відносиш скромних людей (АМІгоЗло) до школоти, і ось вже почав застосовувати нецензурну лексику. Підсумовуючи усе це. Ти ведеш себе як неадекватна особа.
Посетителей: 1, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 1 (находятся на конференции)
Этот раздел просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1