heyReddy писал(а):Любий друже. Давай ти не будеш так тупо "зїджати" і читати так як тобі вигідно. Ти позор нації з причин які я тобі розписав.
Твои причины были опровергнуты на 18 странице. в 4 посте
А про то, що ти насміхався над гуцулами. Я тобі сказав, що якби ти побачив які в них будинки тиб зі своєю двушкою в центрі плакав довго і нудно.
Асоціативне віднесеня гуцулів до закарпаття помилкове
Интересно. если гуцулам так хорошо живется у себя, то почему же они иммигрируют в ту же Россию?
п.с.: лф картинки с хатами гуцулов, аж интересно стало)
Гуцули рідко куди імігрують. Саме гуцули. А якщо імігрують то, щоб жилось набагато краще. ось знайомий продав діляночку на буковелі. Сума в пару кк доларів.
heyReddy писал(а):/qazwsx/ писал(а):Не знайшов того повідомлення де ти це робиш, але знайшов де ти сам робиш щиросердне зізнання в цьому.
Ти ганьбиш свою націю своєю поведінкою в цій темі (А можливо і підтверджуєш її реноме), бо не знаєш іноземної мови, занадто хизуєшся своїми сумнівними здобутками, безпідставно відносиш скромних людей (АМІгоЗло) до школоти, і ось вже почав застосовувати нецензурну лексику. Підсумовуючи усе це. Ти ведеш себе як неадекватна особа.
пс. Гуцули не нація.
читай внимательнее, на какую именно фразу я просил предоставить пруф....
update
Где написано. что каждый россиянин должен знать украинский язык? и в случае незнания он позорит свою нацию?
Где написано, что рассказывать о своих успехах - это опозорил нацию?
где написано, что назвать человека, тем более на форуме школотой - позор нации?
Ти не просто не знаеш, а заявляеш, що через те, що ти не розуміеш чужої моби, хтось там "имбицил".
heyReddy писал(а):лф переводчика, чтобы понять то, о чем пишут эти 2 имбицила
Улови різницю між ділитись успіхами з кимось і "Я ппц крутий, ви всі зазздрісні жлоби". Є таке поняття як скромність.
аміго, нормальна доросла людина, він не хизувався просто своїми успіхами, а ти його обізвав заздрісною школотою.
Тому ти неадекват і позор нації.
Я одразу не зрозумів, що потрібно усе так детально розписувати. Сподівався, що ти скажеш " Вибачте мене, за мою нахабність" , а ти...

Іноземною мовою володію, зокрема російською.
Гуцульскі хати шукай сам.